Sari la conţinutul principal
Dacă continuați să navigați pe acest site, sunteți de acord cu politicile noastre:
  • Politica de confidențialitate a acestei platforme
  • Politica privind modulele cookie utilizate
Continuare
x
Pedagogie - UB
  • Acasă
  • Bibliotecă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ Română ‎(ro)‎
În prezent folosiți accesul pentru vizitatori
Conectare
Pedagogie - UB
Acasă Bibliotecă
Extinde toate secțiunile Restrânge toate secțiunile
  1. Tablou de bord
  2. ghiorghiulescu_nicoleta_2025_UNIBUC_Seria A03_Grupa A032_595
  3. General
  4. CĂLĂTORIE ÎN LUMEA PÂINII FRANȚUZEȘTI

CĂLĂTORIE ÎN LUMEA PÂINII FRANȚUZEȘTI

Cerințe pentru finalizare

Pâinea franțuzească, cunoscută pentru crusta sa crocantă și miezul moale, are o istorie bogată și fascinantă. De la primele pâini plate coapte pe jar, până la bagheta modernă, călătoria pâinii a fost lungă și plină de inovație. În Franța, pâinea nu este doar un aliment, ci o parte integrantă a culturii și tradiției culinare. 

În prezent folosiți accesul pentru vizitatori (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Politici utilizare site
Obțineți aplicația mobilă
Furnizat de Moodle