Sari la conţinutul principal
Dacă continuați să navigați pe acest site, sunteți de acord cu politicile noastre:
  • Politica de confidențialitate a acestei platforme
  • Politica privind modulele cookie utilizate
Continuare
x
Pedagogie - UB
  • Acasă
  • Bibliotecă
  • Mai mult
Română ‎(ro)‎
English ‎(en)‎ Română ‎(ro)‎
În prezent folosiți accesul pentru vizitatori
Conectare
Pedagogie - UB
Acasă Bibliotecă
Extinde toate secțiunile Restrânge toate secțiunile
  1. Tablou de bord
  2. podea_malvina_2025_UNIBUC_Seria A03_Grupa A033_639
  3. General
  4. Sosul bechamel

Sosul bechamel

Cerințe pentru finalizare

Resursa a fost creată pe platforma H5P și poate fi folosit atât online, cât și în clasă pentru fixarea cunoștințelor despre procesul tehnologic de obținere a sosului bechamel și evaluare.

Profesorul ghidează procesul de învățare și oferă feedback în timp real.

În prezent folosiți accesul pentru vizitatori (Conectare)
Rezumatul păstrării datelor
Politici utilizare site
Obțineți aplicația mobilă
Furnizat de Moodle